"Відповідальність за бійку в міській раді - на Рівненському міському голові", - Олександр Ковальчук

Під час сьогоднішньої сесії Рівненської міськради понад сотня працівників КНП «Центральна міська лікарня» РМР прийшли захистити свого головного лікаря Євгенія Кучерука від свавілля міської влади. Півтори тисячі медиків вимагають припинити кадровий терор та підкилимний розподіл посад.

На жаль, при міському голові Олександрові Третяку обіцяна європейська демократія так і не наступила, а політичні «договорняки» дійшли до абсурду. Як результат - різні групи впливу почали боротися за кадрові призначення головних лікарів у міські заклади охорони здоров’я, вважає народний депутат Олександр Ковальчук, коментуючи бійку, яка сьогодні сталася під час сесії міської ради.

"Сьогодні на сесії Рівнеради ситуація досягла свого апогею та призвела до силового протистояння - сторони почали з’ясувати стосунки мовою кулаків. Пролилась кров. Хто б міг подумати, що таке може статися в міській раді? Але, виявляється, в неконтрольованій міським головою раді можливо і таке. Коли Росія фактично анексує Донецькі і Луганські області, у Рівнераді замість підтримки рішень по територіальній обороні – бійки за посади.

Вважаю, що вся відповідальність за криваву бійку в міській раді - лежить повністю на Рівненському міському голові Олександр Третяк , який головує на засіданні.

22 лютого відбудеться продовження сесії, на якій розглядатимуть питання тероборони і має бути вирішене нарешті питання роботи Рівненської ЦМЛ.

Я ЗА продовження контракту з головним лікарем Євгеном Кучеруком. Цього вимагає не тільки трудовий колектив, а й реальність. Лише він на чолі колективу лікарні зможе впоратися за всіма викликами в сьогоднішній складній ситуації, коли в країні пандемія коронавірусу і загострення війни з Росією", - сказав депутат.


Дякуємо!

Ваше повідомлення було успішно відправлено.