«Рівненський проєкт «Іди і роби» будуть реалізовувати на Житомирщині», - Олександр Ковальчук

Проєкт для молоді з інвалідністю “Іди і роби”, який у Рівному реалізувала команда народного депутата Олександра Ковальчука, будуть робити і на Житомирщині.

В грудні минулого року я разом із депутаткою Рівненської міської ради Олександрою Коваленко та заступницею директора центру соцвиплат у Рівненській області Тетяною Сладковською презентували наш проєкт “Іди і роби” у Верховній Раді України. Багато моїх колег побачили, як можна, не залучаючи додаткових державних коштів, сприяти працевлаштуванню молодих людей з інвалідністю”, - повідомляє Олександр Ковальчук на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, багато хто підходив, цікавився і захотів також реалізувати подібні проєкти на своїх округах. Однією з перших стала народна депутатка з Житомирщини Тетяна Циба.

Зустріч відбулася у КУ "Березівський психоневрологічний інтернат" за участі керівників Новоград-Волинської районної держадміністрації та Барашівської територіальної громади. Ми готові ділитися досвідом і радіємо, що ще більше молоді з особливими потребами зможуть реалізувати свої можливості завдяки проєкту, який народився у Рівному!”, - переконаний нардеп.

Дякуємо!

Ваше повідомлення було успішно відправлено.